logo

Oldies act

“Elk detail moet kloppen: repertoire, voorkomen en act!’’pascalle oldies

Oldies coiffure verzorgd door de kapper √
Handschoentjes √
Rode lipstick √
Kokerrok en hoge hakken √

Check!

In mijn ogen hoort bij een optreden niet alleen een mooie stem, maar ook een goede performance. Elk detail moet kloppen: repertoire, voorkomen en act. Vandaar dat ik tijdens ieder optreden voor nét dat beetje extra zorg en ik gekleed ga in oldies style. Tijdens een chique feest, bedrijfsopening, kerst- of nieuwjaarsborrel, bruiloft, jubileum of andere speciale gelegenheden maakt dit de oldies act compleet en bent u getuige van een optreden dat van A tot Z klopt.

Mogelijkheden

Hoe een optreden ingevuld wordt, is eigenlijk geheel aan u. Zo is het mogelijk te kiezen voor een avondvullend programma, maar ben ik tevens in te zetten voor een kort optreden tussen een evenement door. Dat mijn jaren 50’ act inzetbaar is op iedere gelegenheid, blijkt wel uit het feit dat ik voor zeer uiteenlopende evenementen geboekt word. Zo zing ik jaarlijks op kerst en Nieuwjaars gerelateerde evenementen, word ik ingezet bij openingen van bedrijven, zorg ik voor avondvullende programma’s tijdens diverse dinershows en ben ik veelvuldig te zien bij verschillende premières. Ook voor mijn oldies-act geldt dat ik mijn optreden aanpas aan uw wensen. Om toch een beeld te geven van de mogelijkheden, heb ik de volgende nummers ingezongen:

  • I wanna be loved by you – Marilyn Monroe
  • Love letters in the sand – Patsy Cline
  • We’ll meet again – Vera Lynn

Daarnaast kunt u een greep uit mijn repertoire bekijken. Bent u niet alleen op zoek naar een goede zangeres, maar tevens naar een tot in de puntjes verzorgd optreden? Dan bent u bij mij aan het goede adres. Graag brainstorm ik samen met u over de muzikale invulling die ik kan bieden om uw evenement onvergetelijk te maken. Neem daarom vrijblijvend contact op via de contactpagina.