logo

Biografie

Muziek is mijn Passie. Als kind al hield ik mij bezig met muziek van rond de jaren 50. Ik was er zo van onder de indruk! De mooie pure geluiden, her en der een kraakje in de band: juist dát maakt het voor mij zo bijzonder. Al op heel jonge leeftijd raakte ik geïnspireerd door muziek van onder andere Bill Haley, Patsy Cline, Pat Boone, Frank Sinatra, Dean Martin en vele anderen.

Oldies en opera

“Ik werd verliefd op het oldies segment en kreeg het opera ‘virus’ te pakken”

Een eigen zangcarrière was mijn grote droom en vanaf mijn zestiende besloot ik hier vol voor te gaan. Ik startte met zanglessen bij de getalenteerde operazangeres en zangpedagoge Jacqueline Blessing, leerde mijn stem ontdekken en ontwikkelen, werd verliefd op het oldies segment en kreeg het opera ‘virus’ te pakken. Beetje bij beetje leerde ik verschillende aria’s kennen. Naast de muziek van Verdi, Puccini en Mozart raakte de prachtige stem van Maria Callas mij. Haar krachtige persoonlijkheid klonk door in haar stem en Callas wist zich van alle andere operazangers en –zangeressen te onderscheiden door middel van de dramatiek die zij liet zien en haar theatrale verschijning. Ze inspireerde mij om mijn eigen weg te gaan in de muziek en die heb ik inmiddels gevonden.

“Van Oldies tot klassieke muziek…: ik ben breed inzetbaar op iedere gelegenheid”

Wat begon met “laten we dit gewoon eens proberen”, mondde, naast de oldies, voor mij uit in een gloednieuw repertoire. Door de jaren heen heb ik mijzelf ontwikkeld tot een geschoold zangeres en ik heb wekelijks optredens door het hele land. Van Oldies tot klassieke muziek…: ik ben van alle markten thuis en ben breed inzetbaar op iedere gelegenheid.

Tot in de puntjes geregeld

“Ik ga gekleed in de style die past bij de boeking”

Dat ik van muziek mijn werk heb kunnen maken, is een droom die voor mij werkelijkheid is geworden. Dit maakt dat ik er tijdens iedere boeking vol voor ga, ik overtuigend ben en ik plezier heb in wat ik doe. Ik laat een spetterende indruk achter en ben van mening dat bij een optreden niet alleen een mooie stem, maar ook een goede performance hoort. Vandaar dat ik tijdens ieder optreden voor nét dat beetje extra zorg en ik gekleed ga in de style die past bij de boeking.

Bent u op zoek naar een zangeres met een groots bereik, een echte personality, klasse en een goede performance? Neem contact met mij op.