logo

Klassieke Zang

Tijdens het begin van mijn zangcarrière hield ik mij vooral bezig met de oldies. Hier lag en ligt nog steeds mijn hart, maar daar is sinds mijn zestiende een geheel nieuw muziekgenre aan toegevoegd. Wat tijdens mijn zanglessen begon met “Laten we dit gewoon eens proberen,” mondde voor mij uit in een geheel nieuw repertoire. Ik heb het opera-virus al heel wat jaren te pakken en ga hier nooit meer vanaf komen!

Klassieke muziek tijdens iedere gelegenheid

Het komt misschien niet heel vaak voor, maar klassieke muziek is gepast tijdens iédere gelegenheid. Van huwelijksceremonies en bedrijfsopeningen tot dinershows en prijsuitreikingen…: ik verzorg klassieke optredens tijdens ieder evenement en pas mijn repertoire aan uw wensen aan.

 

“Ik weet bij ieder optreden de emotionele snaar te raken bij het publiek’’

 

Het mooie aan klassieke zang, is dat je mensen diep kunt raken. Ik zing aria’s van verscheidene componisten en weet tijdens ieder optreden een emotionele snaar te raken bij het publiek. Mijn kracht is dat ik mij goed kan inleven en ik weet wat ik zing. Hierdoor kan ik emotie leggen in mijn zang en dat merkt het publiek. Muziek komt hierdoor nog meer binnen. Vandaar dat ik tijdens mijn optredens ook veelvuldig mensen een traantje heb zien wegpinken. Ik vind dit bijzonder en houd er een voldaan gevoel aan over. Het is immers mijn doel om mensen iets moois te brengen.

Wilt u een klassiek optreden gecombineerd hebben met een ander muziekgenre? Ook dat is mogelijk! Zo kan ik de avond beginnen met een aria en de avond afsluiten met een feestelijk repertoire. Uw wensen vormen de basis van mijn optreden. Neem vrijblijvend contact met mij op.

Repertoire

U bent geheel vrij in de repertoire keuze. Indien wenselijk, kan ik samen met u het repertoire samenstellen. Zo kan ik de nummers zingen die voor u een speciale lading hebben, of kan ik met een bepaald nummer iemand als verrassing in het zonnetje zetten.

Voor uw beeldvorming heb ik de aria “O mio babbino caro” uit de opera “Gianni Schicchi” van Giacomo Puccini ingezongen.

Daarnaast nodig ik u graag uit om een greep uit mijn repertoire te bekijken.